• Lorem ipsum

Big bags voor uw grotere afval

Of u nu een big bag zoekt om zand te transporteren, om grind mee te verpakken of misschien wel voor puinafval, onze big bag is hiervoor de oplossing!

€7,50€6,50
op voorraad
Gebruik een big bag voor uw grootste afval. Ook te gebruiken om zand of grind in op te slaan en/of vervoeren. Per stuk te koop. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Big bag 90x90x110 cm / Prijs per stuk
Gebruik een big bag voor uw grootste afval. Ook te gebruiken om zand of grind in op te slaan en/of vervoeren. Per stuk te koop.
€7,50€6,50

Big bags voor uw grotere afval

Big Bag

Zoekt u een big bag om zand te vervoeren of voor uw tuinafval? Dan bent bij ons aan het juiste adres. Wij bieden Bigbags per stuk aan en standaard laag geprijsd.

De zakken zijn gemaakt van polypropyleen, een sterke plastic soort, waardoor ze erg stevig zijn en veel kunnen dragen. Wij bieden big bags standaard aan in de kleur wit en onbedrukt. 

Wilt u graag uw logo op een bigbag? Dit is ook mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor bedrukking op maat. 

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!