Tape

Bent u op zoek naar schilderstape, ducttape, aluminium tape of verpakkingstape? Zoek dan niet verder! Wij bieden tapes van hoge kwaliteit voor diverse toepassingen en tegen de laagste prijs.

Ducttape 
Ducttape is uitermate geschikt voor noodreparaties. Dit komt onder andere doordat het olie- en waterbestendig is. Daarnaast laat het geen plak- en kleefresten achter en is het gemakkelijk te scheuren in de breedterichting waardoor het erg gebruiksvriendelijk is.

Ducttape bieden wij aan in de kleuren wit en grijs en in de volgende afmetingen: 50mm x 50 meter en 100mm x 50 meter.

Verpakkingstape
Verpakkingstape wordt gebruikt om bijvoorbeeld kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten. Wij bieden twee varianten aan van deze tape, een standaard tape en een low noise tape. Het verschil tussen deze varianten spreekt voor zich, de low noise tape is een stuk stiller in gebruik.

Onze verpakkingstape heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en daarnaast bieden wij zelfs de mogelijkheid om tape per rol te bestellen.

Aluminium tape 
Naast de verpakkingstapes en ducttapes bieden wij ook tapes aan voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo bieden wij bijvoorbeeld aluminium tape aan voor isolatiedoeleinden. Deze kan gebruikt worden voor diverse toepassingen, mede doordat het een temperatuurbestendigheid heeft van -20°C tot +120 °C

Schilderstape  
Daarnaast bieden we ook schilderstape aan voor zowel de hobby schilder als de professionele schilder. Wij hebben schilderstape voor een kortere duur maar ook voor langere duur. De tape is gemakkelijk af te halen zijn en laten geen plak- en kleefresten achter. Of het nu gaat om het schilderen van uw huis of het schilderen van uw flatgebouw? Wij leveren de tape voor het optimale resultaat. Denkt u bij het verven ook aan uw vloer? Met stucloop schermt u deze gemakkelijk af en houdt u de vloer netjes. 

Bedrukte tape 
Ten slotte bieden we u ook de mogelijkheid aan om uw tape door ons te laten bedrukken. Dit is een zeer goede marketingtool wat uw naamsbekendheid kan verbeteren. Neem contact met ons op via info@youpack.nl en vraag naar de mogelijkheden!  

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »