Opvulmateriaal

Met opvulmateriaal kunt u uw verzenddozen vullen zodat uw goederen optimaal beschermd zijn tijdens transport en opslag. Met cyclefill opvulpapier kunt u uw dozen gemakkelijk en snel opvullen en blijven uw goederen goed beschermd. Dit is tevens een erg duurzame manier van verpakken. Daarnaast heeft dit opvulpapier de eigenschap dat het extra volvolume geeft. Dit bespaart tijd en kosten. Een rol cyclefill opvulmateriaal heeft een vulvolume van 1,25 m3, dit is 70 keer de oorspronkelijke rol.

Behalve opvulpapier bieden we ook opvulmateriaal aan in de vorm van schuimkorrels. Dit is foam dat in een 8-vorm is verwerkt en gebruikt wordt om goederen in een doos te beschermen. Deze schuimkorrels hebben de unieke eigenschap dat ze schokabsorberend zijn en hierdoor extra bescherming bieden. Dit opvulmateriaal bent u misschien wel eens tegengekomen in een kerstpakket of bij het verzenden van kwetsbare goederen. 

Mocht u vragen hebben over het verzenden van goederen en het juiste opvulmateriaal dan kunt u ons altijd bellen op 0174-638412 of mailen via info@youpack.nl. Wij horen graag van u!

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »