Krimpfolie 

Krimpfolie, ook wel shrink film genoemd, wordt gebruikt in vele soorten bouwwerkvelden. Het doel hiervan is om bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf tijdens de werkzaamheden. De krimpfolie wordt aan uw steiger geseald om deze te beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. Hierdoor kunnen u en uw collega's ook in de zwaardere weersomstandigheden gewoon doorgaan met de werkzaamheden.

Daarnaast heeft krimpfolie de unieke eigenschap dat het zich kan omvormen en aanpassen aan elk object, of het nu gaat om steigers, steigerkappen of zelfs hele gebouwen. Hierdoor is het de beste bescherming voor alle producten en projecten. Het is een populair en veel gebruikt product in diverse werkvelden.

Wij bieden krimpfolie ook aan in NVO kwaliteit, met de bijbehorende norm. NVO staat voor niet-vlamonderhoudend dat aangeeft dat het een brandvertragende werking heeft. 

Andere kleuren / kwaliteiten / afmetingen op aanvraag beschikbaar. 
 

Wilt u meer informatie over dit product of heeft een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »