Noppenfolie, handwikkelfolie en bouwfolie

Noppenfolie
Bescherm uw kostbare objecten met onze noppenfolie. Noppenfolie biedt extra bescherming door de luchtkussentjes in de folie.

Handwikkelfolie
Handwikkelfolie wordt voornamelijk gebruikt voor het handmatig inpakken van uw pakketten of kleinere bundels. Ook is het uitermate geschikt voor het inwikkelen van pallets en rolcontainers. Handwikkelfolie beschermt uw goederen tevens tegen stof, vuil of vocht tijdens transport of opslag.Wij bieden een hoge kwaliteit stretchfolie aan, 20 micron, in de kleuren transparant, wit en zwart. De afmetingen van de folie zijn 50cm breed en 300 meter lang per rol. De afname van dit product is per doos van 6 rollen.

Bouwfolie
Bouwfolie wordt gebruikt voor het afdekken, dichtmaken en afschermen van vele materialen en constructies. Bouwfolie kan gebruikt worden tijdens de bouwfase, maar daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het beschermen van uw materiaal bij slechte weersomstandigheden. Ook is deze folie geschikt voor het oplossen van noodsituaties, bijvoorbeeld voor het tijdelijk vervangen van een raam.

Bouwfolie bieden wij aan in de afmetingen: 2 x 50 meter, 3 x 50 meter, 4 x 50 meter en 6 x 50 meter.

Gewapend steigerfolie
Gewapend steigerfolie wordt toegepast aan de warme zijde van vloer-, dak- en gevelelementen. Deze folie heeft dampremmende eigenschappen zodat het geschikt is in constructies van gebouwen die tot klimaatklasse 2 en 3 behoren (o.a. woningen en kantoren). Dankzij de speciale wapening is deze folie bestand tegen grote mechanische belastingen.

Gewapend steigerfolie bieden wij aan in de afmeting: 2 meter breed en 50 meter lang. 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »