• Lorem ipsum

Bedrukte verzendenvelop

Op zoek naar een bedrukte verzendenvelop? Wij helpen graag! Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn te bereiken via 0174-638412 en [email protected]

Het zijn de bekende akte enveloppen, gemaakt van golfkarton en daardoor zeer stevig. De kwaliteit van deze enveloppen is 450 gram, dit is erg stevig en beschermd de inhoud van de envelop. Deze enveloppen zijn standaard voorzien van plakstrip en tearstrip.

Deze kartonnen enveloppen zijn volledig te bedrukken en het is mogelijk dit op 1 of 2 zijden te bedrukken. De enveloppen zijn in verschillende afmetingen te bestellen en de bedrukking loopt uiteen van 1 kleur tot full colour bedrukking.

Bedrukte enveloppen zijn af te nemen vanaf 1.000 stuks, dit zijn slechts 10 kleine bundels van 100 stuks en nemen daardoor erg weinig ruimte in beslag. Bij een hogere afname kunnen wij een mooie staffelkorting aanbieden.

De volgende afmetingen (binnenmaat) kunnen wij bedrukt aanbieden:

- 176x250 mm
- 215x270 mm
- 229x324 mm
- 238x312 mm
- 250x353 mm
- 262x371 mm

Wanneer u graag een offerte wenst, ontvangen wij graag per mail onderstaande informatie:

Afmeting:
Aantal kleuren bedrukking:
Aantal zijden bedrukt:
Afname:

Werkwijze

Wanneer wij de aanvraag ontvangen hebben zullen wij een offerte voor u opstellen. Hierin zullen wij duidelijk aangeven wat we aanbieden. Vervolgens zullen wij u vragen om het ontwerp in PDF formaat naar u te sturen zodat wij een (digitale) drukproef voor u kunnen maken. Na akkoord op de drukproef gaan we de enveloppen bedrukken, circa 5-10 werkdagen later zullen wij de enveloppen bij u bezorgen. 

Wij horen graag van u!