Verzenddozen

Deze verzenddozen zijn speciaal gemaakt om het de webwinkels makkelijk te maken. Het zijn stevige dozen die standaard voorzien zijn van autolockbodem, plakstrip en afscheurstrip. Hiermee kan de doos gemakkelijk geopend en gesloten worden. 

De verzenddozen zijn in verschillende afmetingen te koop, waardoor er altijd een doos is die goed past. 
Door de autolockbodem is deze doos in no-time in elkaar gezet en met de plakstrip is er geen tape nodig om goederen te verpakken. 

 

Bespaar tijd met een auto lockbodem en sluitstrip!
Hierbij een korte introductie van de verzenddoos met autolockbodem en sluitstrip. Je ziet deze dozen al steeds meer voorbijkomen, zowel bedrukt als onbedrukt, maar waarom maken steeds meer webshops gebruik van deze verzenddoos?

De voordelen op een rijtje:

  • Het bespaart tijd
  • Geen tape meer nodig
  • Door de autolock is de bodem extra verstevigd
  • Recyclebaar karton
  • Plakstrip en scheurstrip om makkelijk te sluiten en te openen

Een autolockdoos scheelt meer dan de helft van de tijd in verhouding met een Amerikaanse vouwdoos. Dit is natuurlijk altijd fijn, hoe minder tijd het kost hoe beter. Daarnaast zal het je ook nog eens minder irritaties opleveren en scheelt het in de kosten aangezien je geen tape hoeft te gebruiken!

Makkelijker dan dit wordt het niet

De doos klikt aan de onderkant in elkaar en op de deksel zit een plakstrip waarmee de doos gemakkelijk gesloten kan worden. Klik hem in elkaar, vul de doos met producten, haal de zegel van de plakstrip en dichtvouwen maar. Makkelijker dan deze doos zal je het dan ook niet krijgen.

Extra stevig

Door de vouwbodem die zorgt voor een dubbele bodemlaag zijn uw producten ook nog eens extra verstevigd. Door middel van de plakstrip en de scheurstrip zorg je dat het niet alleen voor jezelf makkelijker wordt, maar ook voor de klant. Zelf kan je de doos supersnel dichtmaken en de klant kan door middel van de scheurstrip direct de doos openen.

Al met al heeft een autolockdoos dus alleen maar voordelen. Youpack biedt deze doos in verschillende maten en varianten aan, neem een kijkje in ons assortiment. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »