• Lorem ipsum

Op zoek naar verhuisdozen?

Gaat u verhuizen? Kies voor onze verhuisdozen. Voorzien van autolockbodem en handvaten.

Artikelcode 100192
€--,--
op voorraad
Deze doos is van sterke kwaliteit dubbelgolf karton en daardoor perfect te gebruiken bij een verhuizing. Deze doos is standaard voorzien van autolock bodem waardoor deze erg stevig is. Lees meer
Voor 13:00 uur besteld, vandaag verzonden.
Verhuisdozen
Deze doos is van sterke kwaliteit dubbelgolf karton en daardoor perfect te gebruiken bij een verhuizing. Deze doos is standaard voorzien van autolock bodem waardoor deze erg stevig is.
--,--

Op zoek naar verhuisdozen?

Een verhuizing is een hele klus, zowel alle formulieren die hiervoor ingevuld moeten worden als het inpakken en verhuizen van uw spullen. Met de formulieren kunnen wij u niet helpen maar wij kunnen het inpakken wel gemakkelijker maken. Geen gedoe met verschillende soorten dozen die getaped moeten worden, of dat u ergens verhuisdozen vandaan moet halen. Wij bezorgen de verhuisdozen gewoon bij u thuis, wel zo makkelijk.

Onze verhuisdozen zijn voorzien van een autolock bodem waardoor ze erg gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Een autolock bodem is een bodem die je alleen hoeft in te drukken en die vervolgens automatisch in elkaar vouwt. Dit scheelt u niet alleen veel tijd maar is daarnaast ook erg stevig. Behalve dat de bodem stevig is, is de doos van sterke kwaliteit. Dit betekent dat u relatief veel in deze dozen kunt inpakken. Wanneer de dozen gevuld zijn is het alleen nog maar een kwestie van verplaatsen. Doordat de dozen standaard voorzien zijn van handgrepen zijn ze erg gemakkelijk te dragen en verplaatsen.

Veelzijdig

Behalve bij een verhuizing worden deze dozen ook regelmatig gebruikt voor het archief. Makkelijk om al die (verhuis) formulieren direct in te bewaren. Had ik al verteld dat onze verhuisdozen wit zijn? Dit staat toch netter in de archiefkast dan een bruine doos.

Verhuisdozen kopen bij Youpack

Bij ons is het al mogelijk om verhuisdozen per 10 stuks te kopen, deze worden de volgende werkdag bij u bezorgd. Wanneer u er meerdere nodig heeft is dit uiteraard ook mogelijk, vanaf 99,- euro bezorgen wij gratis binnen Nederland. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bellen op 0174-638412 of mailen naar [email protected]. Wij helpen u graag met de juiste verhuisdozen.