Brievenbusdoos

Een brievenbusdoos biedt gemak aan zowel de verzender als de ontvanger

Het is een ergernis voor velen, het wachten tot een bestelling geleverd wordt. Het komt zelfs voor dat de transporteur later komt als aangegeven en dan heb je het gevoel voor niks te hebben zitten wachten. Hoe makkelijk is het dan als jouw bestelling gewoon door een brievenbus past.  Je kan dus gewoon leuke dingen gaan doen en wanneer je thuis komt ligt je bestelling gewoon in de brievenbus.  

Behalve voor de ontvanger biedt een brievenbusdoos ook voor de verzender voordelen. De verzender biedt extra service doordat de afleverkans groter is, de ontvanger hoeft immers niet thuis te zijn om toch te kunnen leveren. Daarnaast is het vaak een goedkopere manier van verzenden omdat het met de brievenbus post mee kan in plaats van met de reguliere pakket post. Het biedt dus extra service en is daarnaast voordeliger dan een reguliere zending.

Een brievenbusdoos beschermt

Een brievenbusdoos biedt door zijn compacte formaat extra bescherming aan de goederen die verstuurd worden. De ruimte tussen de goederen en de wanden van de doos zijn minimaal waardoor deze stevig in de doos zitten en bijna niet kunnen schuiven. Hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal, om dit risico helemaal weg te nemen kan er nog gekozen worden om de ‘loze’ ruimte op te vullen met opvulmateriaal. Wij kunnen hiervoor gerecycled papier aanbevelen, dit biedt bescherming en is milieuvriendelijk.

Behalve het opvullen van de loze ruimte is het ook mogelijk om een kleinere afmeting brievenbusdoos te kiezen. Standaard kunnen wij dit aanbieden in A4 formaat en A5 formaat maar ook andere afmetingen zijn mogelijk.

De brievenbusdoos als promotiemateriaal

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een brievenbusdoos maar deze kunnen ook goed gebruikt worden als promotiemateriaal. Onbedrukt kunnen wij brievenbusdozen aanbieden in de kleuren bruin en wit. Maar hoe leuk is het als jouw klanten kun bestelling ontvangen in een brievenbusdoos met jouw logo erop? Mocht jij dit ook leuk vinden dan helpen wij hier graag bij. Vraag naar de mogelijkheden via info@youpack.nl of bel ons op 0174-638412. Wij horen het graag!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »