Verpakkingsmateriaal 

Wij zijn specialist en totaalleverancier op het gebied van verpakkingsmateriaal. Bij YouPack vindt u alles wat u nodig heeft voor de kleinste en de grootste verpakkingen. 
De meest gebruikelijke verpakkingsmaterialen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Zo vindt u hier onder andere: kartonnen dozen, big bags, zeilen en zakken. Maar daarnaast kunnen we ook producten aanbieden als verpakkingstape, handwikkelfolie en verzendenveloppen.

Dozen
Wij bieden kartonnen dozen in diverse afmetingen en kwaliteiten aan. In ons assortiment hebben we zowel enkelgolf als dubbelgolf karton. Deze kunnen wij aanbieden in vele formaten voor de grote en kleinere verpakkingen. Deze dozen kunt u gemakkelijk sluiten met behulp van verpakkingstape. 

Enveloppen
Om uw papieren en kleinere goederen veilig te verpakken bieden wij verschillende enveloppen aan. Zo bieden wij onder andere: paklijst enveloppen, luchtkussen enveloppen en standaard verzend enveloppen aan. 

Noppenfolie
Ter bescherming van al uw waardevolle goederen kunt u ervoor kiezen om uw spullen extra te beschermen door een laag noppenfolie toe te voegen. Deze folie is ook bekend als luchtkussenfolie of bubbelfolie. Naast onze noppenfolie bieden we nog meer soorten folie aan in ons assortiment. Klik hier voor al onze andere folie.  

Handwikkelfolie 
Als uw goederen veilig zijn opgeborgen in de verhuisdoos en uw verhuisdoos is dicht getaped kunt u de goederen gaan vervoeren. Dit kan uiteraard op meerdere manieren en wij bieden hiervoor verschillende producten aan. Kiest u ervoor om uw goederen te vervoeren per pallet of per rolcontainer dan is het misschien interessant om eens te kijken naar onze handwikkelfolie. Dit houdt uw goederen dicht bij elkaar en beschermt tevens tegen stof, vuil en vocht. 

Wilt u meer informatie over een product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!  

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »