Bindmaterialen bestaan onder andere uit kabelbinders en spanbanden. Onze bindmaterialen worden gebruikt om netten en zeilen mee vast te zetten of bijvoorbeeld kabels mee te bundelen. 
 

Kabelbinders

Kabelbinders, ook wel bekend als ty-reps, worden gebruikt om bijvoorbeeld kabels te binden. Doordat kabelbinders erg sterk zijn kunnen ze bijvoorbeeld ook gebruikt worden om steigernetten en windreductienetten mee vast te zetten. Afname per zak van 100 stuks.
 

Carrosserie rubbers

Carrosserie rubbers zijn erg sterk en elastisch. Mede hierdoor worden ze vaak gebruikt om aanhangwagennetten mee vast te zetten. Ook worden ze gebruikt om banners mee te bevestigen aan het geraamte. Onze carrosserie rubbers zijn 20 cm lang en standaard voorzien van een S haak waarmee het gemakkelijk te bevestigen is.
 

Omsnoeringsband

PP band, ook wel omsnoeringsband genoemd, wordt gebruikt om dozen extra stevig te verpakken, door ze te omsnoeren. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt als middel om dozen gesloten te houden. 
Polyester band is een variatie op PP band en is goed bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor is polyesterband ook uitermate geschikt voor gebruik buiten. 
 

Gespen en spanners

Om uw goederen zo stevig mogelijk te omsnoeren met PP band en Polyesterband wordt aangeraden om dit te doen met behulp van een spanner en gespen. Hiermee kan het omsnoeringsband stevig bevestigd worden voor optimale bescherming.  
 

Spanbanden

Spanbanden worden gebruikt om ladingen mee vast te zetten tijdens opslag en transport. Wij bieden deze spanbanden aan in diverse maten zodat u voor zowel kleinere ladingen als grotere ladingen de optimale bescherming heeft.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »