Tassen

Draagtassen

Bent u op zoek naar een draagtas? Dan bent u bij YouPack aan het juist adres. Wij hebben een breed aanbod aan papieren tassen en plastic tassen. Zowel bedrukt als onbedrukt. 

Papieren tas

Papieren tassen hebben we in verschillende afmetingen en bieden we standaard aan in de kleuren bruin en wit. Maar het is ook zeker mogelijk om afwijkende maten, andere kleuren of bedrukte tassen te kiezen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Wij kunnen de tassen precies zo maken als u ze wilt! 

Plastic tassen

Plastic tassen bieden we aan in verschillende afmetingen en varianten. Zo hebben we bijvoorbeeld plastic tassen voorzien van een versterkt handvat of lusdraagtassen maar ook hemddraagtassen. Bedrukte plastic tassen behoren ook zeker tot de mogelijkheden. 

Bedrukte tassen?!

Op zoek naar bedrukte tassen? Ook dat is mogelijk! Bedrukte tassen zijn een goede en leuke manier om uw bedrijfsnaam terug te laten komen in het straatbeeld. Papieren tassen kunnen wij al bedrukken vanaf 500 stuks. Behalve papieren tassen kunnen we ook plastic tassen en zelfs 'shoppers' laten bedrukken. Iets voor u? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl of bel ons op 0174-638412. Wij horen graag van u!

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »