• Lorem ipsum

Verzenden 
Op werkdagen voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis mits de producten op voorraad zijn. Wij bezorgen ook op zaterdag! Vanaf €250,- bezorgen wij gratis in Nederland en België, onder dit orderbedrag vragen wij een bijdrage van €15 per bestelling.

Heeft u vragen over de verzending van uw bestelde producten? Wij willen u hier graag duidelijkheid in geven. Daarom proberen wij u altijd op de hoogte te houden van de status van uw verzending. Dit doen wij onder andere door een goede samenwerking met de transporteur dit is DPD. U krijgt via DPD een track and trace code van uw pakket, wanneer u de track and trace code niet ontvangen heeft verzoeken wij u de spam mailbox na te kijken. De meeste producten kunnen wij de volgende (werk)dag (mits voor 16:00 uur besteld) leveren, m.u.v. zon- en de feestdagen. Wanneer u niet thuis bent zal DPD de volgende dag nog een poging doen om het pakket af te leveren hierna zal het pakket bij een afhaalpunt op te halen zijn. Bij elk product staat een indicatie van de levertijd gemeld. Mochten wij om bepaalde redenen toch niet in staat zijn om uw producten op de verwachte leverdatum te leveren dan zullen wij hier direct van op de hoogte stellen. Vervolgens zullen wij in overleg met u een nieuwe leverdatum voorstellen.

Retourneren

Bent u onverwachts toch niet tevreden over uw aankoop dan kunt u bij ons een retouraanvraag doen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar [email protected]  met als onderwerp: retouraanvraag. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

DPD Predict
Predict is een innovatieve manier om meer gemak en flexibiliteit te bieden. Op de bezorgdag ontvangt u een e-mail. Daarin staat het tijdvak van de bezorging. DPD werkt met tijdvakken van één uur. En dankzij de tracking-service weet je als ontvanger altijd waar het pakket zich bevindt. Klik hier voor de verwijzing naar DPD predict. 

Uitzonderingen retourneren

 Retourneren is niet mogelijk in de volgende situaties:

  1. In het geval van maatwerk is het niet mogelijk de op maat gemaakte producten te retourneren.

Identiteit ondernemer

Youpack B.V.     
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk
[email protected]
0174-638412
KVK nummer: 66284015
BTW nummer: NL856479184B01

 

Retour adres

Youpack B.V.     
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk