• Lorem ipsum

De bestellingen die geplaatst worden op de website www.youpack.nl kunnen via 4 verschillende manieren voldaan worden namelijk iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of achteraf betalen via Billink.

Aan al onze betaalmethodes zijn geen extra kosten verbonden.  

iDEAL

iDEAL is een van de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland. Maak je gebruik van internet bankieren en zit je bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan is je betaling eenvoudig en super snel te voldoen via iDEAL. 

Bancontact

Bancontact is een van de meest gebruikte betaalmethodes in België. Het voordeel van deze betaalmethode voor de Belgische klant is dat we de producten direct zullen versturen. 

Billink

Billink is een achteraf betaalmethode, dit houdt in dat wij de producten direct zullen verzenden. Namens Billink krijg je een factuur welke je binnen 14 dagen dient te voldoen. Het voordeel is dat we de order direct zullen versturen.  

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving houd in dat je het te betalen bedrag overmaakt naar het het rekeningnummer van Youpack. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer van je order bevestiging. 

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je eigen vertrouwde betaalomgeving. 

Gegevens YouPack B.V.
KVK nummer: 66284015
BTW nummer: NL856479184B01
IBAN: NL86ABNA0408402962

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief verzendkosten.

Na ontvangst van de betaling sturen wij uw order zo spoedig mogelijk toe.