• Lorem ipsum

Wil jij jouw bedrijfslogo of huisstijl laten terug komen in jouw verpakkingen? Wil jij tassen laten bedrukken met jouw logo? Wil jij een afdekzeil op maat laten maken of wil je een andere kleur dan het aanbod op de site?

Maak producten zoals jij ze graag wilt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij dagen je daarom uit om de meest creatieve ideeën met ons te bespreken.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden van bedrukken zijn?  Bekijk dan onze pagina bedrukking voor meer informatie. In het productieproces werken wij uitsluitend met pantone-kleuren. Bij eventuele afwijkingen is het pantone kleurnummer doorslaggevend.

Staat de juiste afmeting doos niet op onze site?  En wil je graag dozen op maat laten maken? Dat kan. Laat ons weten wat voor soort doos je zoekt, de afmeting en het aantal stuks dat je wilt laten maken en wij gaan voor je aan de slag!

Wil je graag een afdekzeil in bedrijfskleuren? Of heb je een andere afmeting nodig dan wordt aangeboden op de site?  Stuur ons een mailtje en laat ons weten wat je zoekt! 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw gewenste maatwerk!

Wij doen ons uiterste best om maatwerk aanvragen binnen 2 werkdagen te behandelen. Je ontvangt van ons altijd een reactie!

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0174-638412