• Lorem ipsum

Voor uw gemak hebben wij de algemene voorwaarden samengevat. Mocht u toch de voorkeur geven aan de uitgebreide algemene voorwaarden kunt u de link onder aan deze pagina vinden. 

Artikel 1: Definities

De algemene voorwaarden bestaat uit juridische teksten en om dit voor iedereen begrijpelijk te houden zijn er een aantal definities vooraf kort beschreven.

Artikel 2: Identiteit van de ondernemer

Wie wij zijn? Wij zijn Youpack, een jong en ambitieus bedrijf.  U kunt ons per mail bereiken op: [email protected] en via telefoon op het nummer: 0174-638412.
Ons KVK nummer is: 66284015 en ons BTW- identificatienummer is: NL856479184B01.

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Wij kijken er naar uit om van u te horen!

Artikel 3: Toepasselijkheid   

In dit artikel staat beschreven dat wij u vooraf proberen zo veel mogelijk te informeren over overeenkomsten op afstand. Dit doen wij onder andere door u de algemene voorwaarde aan te bieden.

Artikel 4: Het aanbod

Hierin staat beschreven dat wat wij u aanbieden ook daadwerkelijk waarheidsgetrouw is.

Artikel 5: De overeenkomst

In dit artikel staat beschreven dat wanneer er een bestelling geplaatst wordt dat u hiervan digitaal een bevestigd ontvangt. Ook staat hier onder andere in beschreven dat wij passende maatregelen nemen zodat u in een veilige omgeving de transactie kan voldoen.

Artikel 6: Herroepingsrecht

Na aankoop krijgt u een bedenktijd van 14 dagen waarin u de mogelijkheid heeft om de aankoop te ontbinden en producten te retourneren.

Artikel 7: Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd heeft u ook bepaalde verplichtingen waaraan u moet voldoen mocht u de aankoop toch willen retourneren. Zo dient u onder andere zorgvuldig met het product om te gaan.

Artikel 8: Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Mits voldaan wordt aan de bedenktijd van 14 dagen kunt u de producten retourneren.

Artikel 9: Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping

Hierin staan onze verplichtingen beschreven, mits voldaan aan de bedenktijd van maximaal 14 dagen. Zo zult u van ons een bevestiging ontvangen van uw retouraanvraag en daarnaast informatie over de eventuele terugbetaling.

Artikel 10: Uitsluiting herroepingsrecht

Zoals bij elk bedrijf zijn er ook bij ons uitzonderingen op het herroepingsrecht. In ons geval zijn dit de producten die  bij ons onder de noemer ‘maatwerk’ vallen.

Artikel 11: De prijs

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Onze verzendkosten zijn €5,95 bij aankopen tot €99,-. Boven dit bedrag bezorgen wij uw producten gratis bij u thuis of op locatie.

Artikel 12: Nakoming overeenkomst en extra garantie

Wij leveren wat wij u beloven!

Artikel 13: Levering en uitvoering

Wij zullen uw aankoop met zorg behandelen en afleveren op het door u aan ons opgegeven afleveradres. Bij onze producten staat een levertijd vermeld, in veel gevallen is dit: voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Indien dit door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk blijkt zullen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen. Wij bieden garantie tot aan uw deur, mocht een product beschadigd raken voor het bij u aankomt is dit onze verantwoordelijkheid. Na aankomst is dit uw verantwoording.

Artikel 14: Betaling

Betalingen kunnen bij ons voldaan worden via iDeal. Na ontvangst van uw betaling zullen wij dit aan u bevestigen en uw bestelling met de grootste zorg afhandelen.

Artikel 15: Klachtenregeling

Wij streven ernaar klachtvrij te blijven door optimale service te bieden. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Artikel 16: Geschillen

We gaan er niet van uit maar mochten we er echt niet uitkomen dan kunnen we het geschil oplossen via juridische wegen. Hierbij is het Nederlands recht van toepassing. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Artikel 17: Aanvullende of afwijkende bepalingen

Mochten wij aanpassingen maken aan onze algemene voorwaarden zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte stellen.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden.