• Lorem ipsum

Youpack is specialist op het gebied van verpakkingen en beschermingsmaterialen. Ons assortiment is veelzijdig en divers en standaard voor een lage prijs. Wij bieden het beste van twee werelden aan: het aanschaffen van stukwerk zoals bijvoorbeeld bij de lokale bouwmarkt, maar dan met de lage prijzen en de goede kwaliteit van de groothandel!

Wij werken samen met diverse bedrijven. Hierdoor kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden. Ben je op zoek naar een product en kan je deze niet terug vinden op onze website? Wij gaan graag voor je op zoek naar een geschikte verpakking of product. Wij staan altijd open voor uitbreiding van ons assortiment!

Onze werkwijze is helder; Jij plaatst een bestelling op onze site, wij maken de bestelling klaar voor verzending en je bestelling wordt op dezelfde werkdag nog verzonden (bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur worden dezelfde werkdag nog verzonden). Hebben wij vragen over de bestelling dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Twijfel je nog over je aankoop?  Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen! Wij zijn telefonisch of via de chat bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Liever contact via de mail? Je kan ons altijd een email sturen naar [email protected]. Wij streven ernaar om e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Heb je vragen over onze klantenservice, verzendingen, retourzendingen of heb je een klacht? Lees dan onze FAQ’s!


Ons team

Het team van Youpack bestaat uit: Hans, Ben, Bradley, Iris en Jordy.

Hans is onze vroege vogel die ervoor zorgt dat de eerste orders worden verwerkt. Ben is de logistieke man die ervoor zorgt dat de pakketten met zorg worden samengesteld en netjes de deur uit gaan. Bradley is de financiële man die onder andere de administratie verzorgt en nog druk bezig is met zijn opleiding. Iris verwerkt de dagelijks orders, beantwoordt de chat op de website en houdt zich bezig met de sociale media. Jordy zorgt ervoor dat de website optimaal gebruikt kan worden en houdt zich daarnaast bezig met de marketing en het aansturen van het team.

Door ons kleine team zijn wij flexibel in onze werkzaamheden. Wij draaien onze hand niet om voor het inpakken van pakketten en wij doen er alles aan om elke order tot een succes te maken! Heeft jouw pakket spoed? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden!


Thuiswinkel waarborg

Sinds April 2018 voeren wij vol trots het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Wil je weten wat dat voor jou betekent? Klik dan hier