• Lorem ipsum

Wie zijn wij

YouPack is specialist op het gebied van verpakkingen en beschermingsmaterialen. Wij bieden een breed scala aan verpakkingsmaterialen en allemaal standaard voor de laagste prijs. Brievenbusdozen en verzenddozen of krimpfolie en stucloop. Het assortiment van Youpack is veelzijdig en divers.

Wij kunnen u helpen met al uw verpakkingsvragen. Dus heeft u iets te verpakken? Bij YouPack bent u aan het juiste adres!

Naast verpakkingen en beschermmaterialen springen we ook in op de groeiende vraag van thuisklussers, ZZP'ers en doe-het-zelvers. Wij bieden het beste van beide werelden: het aanschaffen van stukswerk zoals in de lokale bouwmarkt, maar mét de uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen die u van de groothandel gewend bent.

Wij staan altijd open voor verbeteringen en uitbreiding. Mocht u een product missen, gaan we hier graag voor u naar op zoek. Door samenwerking met andere bedrijven kunnen wij u een uitgebreid pakket aanbieden. Het gemak is voor u!

 

Ons team

Youpack bestaat sinds 2016 en heeft sindsdien leuke ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is het team het laatste jaar uitgebreid met Hans, Ben, Bradley en Iris. Hans is onze vroege vogel die ervoor zorgt dat de eerste orders worden verwerkt. Ben is de logistieke man die ervoor zorgt dat de pakketten met zorg worden samengesteld en netjes de deur uit gaan. Bradley is de financiële man die onder andere de administratie verzorgt. Iris verwerkt de dagelijks orders, beantwoordt de chat op de website en houdt zich bezig met de sociale media. Jordy zorgt ervoor dat de website optimaal gebruikt kan worden en houdt zich daarnaast bezig met de marketing en het aansturen van het team.

 

Vragen?  Stel ze gerust!

Stel gemakkelijk uw vraag via info@youpack.nl of via onze chat op de website. Onze chat is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Liever via de telefoon? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.


Thuiswinkel waarborg

Sinds April 2018 voeren wij vol trots het Thuiswinkel waarborg keurmerk.
https://www.thuiswinkel.org/leden/youpack-b.v/certificaat


Waarom YouPack? 

YouPack levert kwaliteit tegen de laagste prijs

YouPack levert snel in Nederland , België en Duitsland

YouPack levert service en gemak

We deliver you pack!