Webshop verpakkingen

Kan jij efficiënter orders versturen? Wanneer het antwoord op deze vraag ja is raden wij aan om verder te lezen. Het versturen van orders is namelijk vaak een noodzakelijk kwaad, terwijl juist hier tijdwinst en kostenbesparing te realiseren zijn.

Wij stellen graag de klant centraal, dit betekent de klant van A-Z service verlenen. Vanaf het moment dat een bezoeker op de site komt tot het ontvangen van de bestelling. Onze prioriteit lag in de basis op het optimaliseren van de site en het informeren via de site. Echter bleek het ook zeer belangrijk om na te denken over hoe we de goederen versturen. Hier valt namelijk veel winst te behalen in de vorm van efficiëntie en gemak. Door gebruik te maken van verzenddozen kan een heleboel tijd bespaart worden. Een verzenddoos hoeft enkel opengevouwen te worden, de autolock bodem doet de rest. Vervolgens de bestelde goederen erin, misschien nog een leuk presentje erbij en de doos dichtplakken met behulp van de plakstrip. In no time is de order ingepakt en klaar voor verzending.

Door gebruik te maken van verzenddozen kunnen er dus meer orders klaargemaakt worden in een kortere tijd. Maar een verzenddoos heeft meer voordelen, zo biedt deze ook gemak voor de klant door het gebruik van een tearstrip. Hiermee is de doos heel simpel te openen en ook weer makkelijker te sluiten. Daarnaast is een verzenddoos gemaakt van gerecycled karton en daardoor zeer milieuvriendelijk. 

Wanneer MVO een speerpunt is voor jullie webshop zouden wij ook aanbevelen om gebruik te maken van Cyclefill. Dit is opvulpapier gemaakt van verwerkt karton die de unieke eigenschap heeft dat het uitzet. Hierdoor is het efficiënt in gebruik en milieuvriendelijk omdat het na gebruik ook volledig afbreekbaar is. Dit maakt het een groene manier van opvullen.

Het opvullen van een pakket is belangrijk omdat het volume geeft aan het pakket en daardoor extra bescherming biedt aan de inhoud. Hiervoor kan zoals eerder genoemd cyclefill gebruikt worden maar er kan ook gekozen voor bijvoorbeeld schuimkorrels of sizzlepak.

Door gebruik te maken van e-commerce verpakkingen en beschermende materialen wordt er extra zekerheid ingebouwd. Daarnaast verhoogt het de efficiëntie, is het milieuvriendelijk en bespaart het kosten.

Ten slotte behoort het ook tot de mogelijkheden om e-commerce verpakkingen te personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld je logo op brievenbusdozen laten drukken. Dit geeft net dat laatste beetje extra aan de verpakking.  

Voor vragen over webshop verpakkingen staan wij telefonisch en per mail voor u klaar. Ook is het mogelijk om samples aan te vragen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »