• Lorem ipsum

Verhuizen of verbouwen?

24 Mei 2019

Stucloop

Bescherm je vloer  tijdens klus werkzaamheden met stucloop. Aan het behangen of schilderen? Leg stucloop op de vloer en bescherm deze van verf, lijm en afval.

Stucloper is op het gebied van vloerbescherming al jaren een begrip in de Nederland. Door de lange vezelstructuur is deze vloerbescherming extra sterk en dit zal de vloer optimaal beschermen. Onze stucloop is gemaakt van zware kwaliteit nieuw karton met aan 2 zijden PE coating. De PE coating zorgt ervoor dat het karton niet stuk gelopen wordt indien het vochtig of nat is.  

Stucloop is verkrijgbaar is verschillende afmetingen. De meest verkochte afmeting is een rol stucloop van  130 cm breed, dit is circa 55m2 per rol. Daarnaast kan je ook een kleinere afmeting bij ons vinden: Stucloop per rol van 65 cm, hier zit circa 30m2 op een rol.

 


Masking tape/ schilderstape

Schilderstape , ook wel maskingtape of afplak tape genoemd, is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Door de juiste tape te gebruiken kan er een hoop narigheid en ergernis voorkomen worden. Goed gereedschap zorgt immers voor het beste eindresultaat! 

Deze papieren maskingtape wordt gebruikt tijdens schilder activiteiten om bijvoorbeeld lastige hoeken mee af te plakken. Het is geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit komt mede doordat deze tape vochtbestendig is. Deze tape bevordert het schilderwerk, dankzij deze tape is het mogelijk strakke verflijnen te maken. Daarnaast is schilderstape ook nog schoon te verwijderen binnen 8 weken.


Verhuisdozen

Als je gaat verhuizen of verbouwen moeten er vaak veel spullen worden opgeruimd of verplaatst. Als je spullen goed wil verplaatsen dan is de gemakkelijkste manier om de spullen in verhuisdozen te stoppen en te verplaatsen.

Onze verhuisdozen zijn gemaakt van stevig dubbelgolf karton en daardoor van erg sterke kwaliteit. Dit maakt deze doos perfect voor elke verhuizing. Daarnaast beschikt deze doos over een autolockbodem en makkelijk te sluiten kleppen aan de bovenkant. U kunt deze doos sluiten zonder tape te gebruiken. De verhuisdozen zijn standaard voorzien van handgrepen zodat u ze gemakkelijk kunt dragen en verplaatsen. Mede hierdoor is het een perfecte doos om te gebruiken tijdens het verhuizen.

Uiteraard kan deze doos ook gebruikt worden voor opslag, van bijvoorbeeld uw archief, of andere toepassingen. 


Noppenfolie

Als je gaat verhuizen moeten alle spullen worden ingepakt. Denk hier ook aan het servies of de “mooie” vaas van je oma. Bescherm de kostbare goederen tijdens het vervoer met noppenfolie.

Noppenfolie ook wel luchtkussen folie genoemd, is uitermate geschikt voor het inpakken van kostbare en breekbare spullen. Door de luchtkussentjes in de folie worden uw producten beschermd tegen beschadigingen, water en stof. 

Daarnaast wordt noppenfolie ook gebruikt ter bescherming tegen kou, vorst en andere weersinvloeden. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt om leidingen mee in te pakken ter voorkoming van het dichtvriezen van de leidingen. 

Noppenfolie heeft de unieke eigenschap dat het extra bescherming kan bieden door de luchtkussentjes in de folie. Deze luchtkussentjes hebben een diameter van 10 mm.
Noppenfolie is per rol te koop en beschikbaar in de volgende afmetingen: 

 


Foam

Als je gaat verhuizen dan wil je graag dat je spullen geen beschadigingen oplopen tijdens het transport. Denk hierbij ook aan de televisie, spiegels, tafels, etc. Je kan deze spullen inpakken met noppenfolie, maar je kan ook gebruik maken van foamprofielen. Foamprofielen bieden extra bescherming aan de rand/hoeken van de spullen waar het profiel wordt geplaatst. Door de vorm van het profiel klemt het goed om het te beschermen object. Foam is schokabsorberend, flexibel en stevig.

Vul je liever je verhuisdozen op met schuimkorrels om de inhoud te beschermen? Schuimkorrels beschermen goederen tegen beschadiging en biedt extra zekerheid tijdens transport. 

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »