• Lorem ipsum

Druk overal je eigen stempel op

19 Dec 2018

Bedrukte brievenbusdozen

Het bedrukken van brievenbusdozen is een leuke manier om op kleine pakketjes een eigen stempel te drukken. Het gemak van brievenbusdozen is dat ze zo gemaakt zijn dat ze door de brievenbus passen. Bij Youpack kunnen brievenbusdozen worden bedrukt vanaf 500 stuks. Het logo van uw bedrijf, een slogan of website leent zich hier goed voor.

Het assortiment brievenbusdozen van Youpack bestaat uit witte en bruine dozen. Uit deze kleuren kan worden gekozen bij het bedrukken van de dozen.

De levertijd van de bedrukte brievenbusdozen is circa 5 werkdagen na het akkoord op de drukproef.

Heeft u een logo met verschillende kleuren? Dan is een witte brievenbusdoos de mooiste keuze! 

Prijzen zijn afhankelijk van de kleur brievenbusdoos, de bedrukking (aantal kleuren) en het aantal stuks. Wilt u meer informatie over brievenbusdozen?  Lees dan onze blog over brievenbusdozen!

Bedrukte tassen

Het bedrukken van tassen is ideaal voor winkeliers. Met het logo en naam van de winkel lopen mensen door de stad. Dit is een gemakkelijke manier om de naamsbekendheid van de winkel te vergroten. Alle tassen uit het assortiment van Youpack kunnen worden bedrukt.

Plastic tassen

Plastic tassen worden veel gebruikt bij winkeliers. Ze zijn stevig en een echte eyecatcher in het straatbeeld.

Plastic tassen zijn te bedrukken bij een minimale afname van 5.000 stuks. De levertijd is circa 5 weken na het akkoord op de drukproef. De dikte/stevigheid van de tas kan verschillen. Bij de artikelen op de website wordt dit aangeduid met micron. Hoe hoger de micron, hoe dikker het plastic is.

 

Prijzen zijn afhankelijk van de soort tas, de bedrukking (aantal kleuren) en het aantal stuks.

Papieren tassen

Papieren tassen worden steeds meer gebruikt. Onze papieren tassen zijn stevig en milieuvriendelijk.

Papieren tassen kunnen al worden bedrukt vanaf 200 stuks. Bij minimale afname (200 stuks) heeft de tas gedraaide handgrepen. De minimale afname voor platte handgrepen is 5000 stuks.

De dikte van papieren tassen wordt uitgedrukt in gram. Hoe dikker de papieren tassen zijn, hoe meer gram er wordt genoemd. 

De standaardkleuren tas voor het bedrukken zijn bruin of wit. De bedrukking kan in full color.

Prijzen zijn afhankelijk van de soort tas, de bedrukking (aantal kleuren) en het aantal stuks.

Bedrukt tape

Verstuur je vaak pakketten? Personaliseer de pakketten met bedrukt tape. Op deze manier ziet iedereen in éen oogwenk dat het pakket van jouw bedrijf afkomstig is. Het is belangrijk om te weten onder welke omstandigheden de verzenddozen worden verstuurd voor het bepalen van het soort tape. Worden pakketten onder koude weersomstandigheden verstuurd? Of opgeslagen in een vriescel? Let er dan op dat niet elk soort tape hiervoor geschikt is.

Bij Youpack kan je al tape laten bedrukken vanaf 36 rollen.

 

Prijzen zijn afhankelijk van het soort tape, de bedrukking (aantal kleuren) en het aantal stuks.

 
Cliché kosten

Een cliché is een drukvorm die gebruikt wordt bij het drukken van illustraties. Van een logo, afbeelding of tekst wordt een negatief gemaakt. Aan de hand van het negatief worden dozen, tassen, tape, etc.. bedrukt. Voor elke nieuwe bedrukking moet een cliché worden gemaakt [Bron: Wikipedia].

Flesverpakkingen, banners, bestekzakjes of iets anders laten bedrukken? Neem contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden!
Wilt u ervaringen lezen van onze klanten?  Lees hier de testimonial van Rambostijl.  

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »