• Lorem ipsum

Gemakkelijk verzenden

19 Mar 2019

Verzendenvelop

Het verzenden met een verzendenvelop biedt voordelen voor zowel de ontvanger als de verzender, omdat een verzendenvelop vaak wordt gebruikt bij brievenbuspost. De ontvanger hoeft hiervoor niet thuis te blijven en de verzender betaalt minder verzendkosten.  

Verzendenveloppen zijn er in diverse maten en uitvoeringen waardoor er veel in verstuurd kan worden. Denk hierbij aan magazines, flyers, dvd's, cd's, etc. 

De verzendenvelop is gemaakt van golfkarton, waardoor deze envelop zeer stevig is. Deze enveloppen zijn standaard voorzien van een tearstrip om de enveloppen te openen. Om de enveloppen te sluiten is er een krachtige zelfklevende strip toegevoegd. Verzendenveloppen zijn verpakt per doos van 100 stuks, in de kleur bruin. Een verzendenvelop wordt ook wel akte envelop genoemd.

De standaard verzendenvelop bieden wij aan in onderstaande afmeting:

-235x337 mm

Tevens is het mogelijk om verzendenveloppen (volledig) te laten bedrukken.

Luchtkussen envelop

Luchtkussen enveloppen worden gebruikt voor het veilig vervoeren en verzenden van kleinere goederen. Deze enveloppen bieden extra bescherming doordat ze aan de binnenkant voorzien zijn van een extra beschermlaag bestaande uit luchtkussenfolie. Dit absorbeert mogelijke impact waardoor hetgeen u verzonden heeft in goede staat blijft tijdens transport. Dit biedt het gemak van een postverzending zonder dat u zich zorgen hoeft te maken, het wordt immers altijd veilig vervoerd in luchtkussen enveloppen. 

Standaard luchtkussen enveloppen bieden wij aan in onderstaande afmetingen:  

- 150x215 mm
- 180x260 mm 
- 240x340 mm 
- 300x445 mm  (let op, deze afmeting past niet door de brievenbus!)

Luchtkussen enveloppen bieden wij aan in verschillende afmetingen en standaard in de kleur wit. Deze zijn verpakt per doos van 100 stuks. Deze luchtkussen enveloppen zijn standaard voorzien van een krachtige zelfklevende strip. Door de zelfklevende strip zijn de enveloppen gemakkelijk te sluiten

Onze luchtkussen enveloppen zijn voorzien van het FSC logo. Producten van hout die voorzien zijn van dit logo zijn geproduceerd onder strenge regels over onder andere legaliteit, bescherming van de natuur en over de rechten en het welzijn van de lokale bevolking en arbeiders. Het FSC-systeem is er op gericht dat ook in de toekomst de natuur behouden blijft en de bevolking, bedrijven en consumenten kunnen profiteren van wat het bos hen te bieden heeft. 


Paklijst enveloppen

Deze enveloppen worden gebruikt om uw paklijsten e.d. in te versturen. U kunt deze met behulp van de klevende strip gemakkelijk sluiten en tevens gemakkelijk bevestigen aan de buitenkant van uw verpakking. De enveloppen zijn er bedrukt en onbedrukt. Bij de bedrukte versie staat er bij als tekst Documents enclosed of packing list.

Paklijst enveloppen bieden wij aan in diverse afmetingen:

-225x122 mm
-225x165mm
-328x235mm

 

 

Gaat u een product versturen dat te groot is voor een verzendenvelop? Bekijk dan ons assortiment verzenddozen of brievenbusdozen.

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »