• Lorem ipsum

Een goodiebag voor elk moment!

10 Jul 2019

Het blijft leuk; Je gaat naar een evenement en je gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag. Je komt goodiebags tegen op beurzen, feesten, een opening van een winkel of bij bedrijfsevenementen. Vaak is de goodiebag gevuld met producten die betrekking hebben op het evenement of de gelegenheid. Voor bedrijven is dit een goede mogelijkheid om producten mee te geven zodat de bezoeker thuis nog een keer in aanraking komt met het merk of product. 

Wat is een goodiebag?

Een goodiebag is een tasje met promotionele producten en/of cadeautjes die je ontvangt aan het eind van een event, beurs of andere gebeurtenis.
Veel bedrijven maken gebruik van een goodiebag om via deze weg een grote groep mensen kennis te laten maken met een bedrijf of dienst. 
De producten worden met de bezoekers van het evenement meegegeven in een tas. De tas kan in verschillende varianten terugkomen; plastic of papier, bedrukt of onbedrukt, etc.

Ga voor papier!

Veel winkeliers stappen over van plastic tassen naar papieren tassen omdat papieren tassen beter zijn voor het milieu.  Veel goodiebags worden daarom tegenwoordig ook gemaakt in papieren tassen in plaats van plastic tassen.  
Wereldwijd worden ongeveer 1 biljoen (1000 miljard) plastic tasjes per jaar gebruikt. Dat zijn meer dan één miljoen tasjes per minuut. Een plastic tasje heeft een gemiddelde ‘levensverwachting’ van 15 minuten [bron: Plastic Soup Foundation].

Een voordeel van een papieren tas is dat deze beter zijn voor het milieu omdat ze op natuurlijke wijze worden afgebroken. Ze gaan relatief lang mee en scheuren niet snel. Onze papieren tassen zijn gemaakt van gerecycled papier.

Pasen, Kerst of een andere feestelijke gebeurtenis?

Kies voor elke gelegenheid de geschikte goodiebag. De inhoud van een tas wordt vaak aangepast aan het thema van een event of aan de tijd van het jaar. Zorg ervoor dat de tas ook aansluit op het event en geef de bezoekers een complete beleving van het evenement. 

Vier je een verjaardag van je bedrijf en wil je bezoekers een goodiebag meegeven? Kies dan bijvoorbeeld voor een leuke feestelijke mixdoos
Is het (bijna) Pasen? Kies dan voor vrolijke gele tasjes! Bijna Kerst? Ga dan voor wat luxere goodiebags in bijvoorbeeld rood of groen! 

Vul je goodiebag!

Heb je de geschikte tas gevonden?  Dan kan je hem gaan vullen met allerlei items. Vul de goodiebags met producten, samples, cadeautjes, voucher, kortingscodes, etc.!

Heb je nog ruimte over in de tas en wil je dat graag opvullen maar heb je geen producten meer? Vul de lege ruimte op met opvulmateriaal! Dit geeft de goodiebag vulling en zorgt ervoor dat producten worden beschermd. Ga voor feestelijk opvulmateriaal zoals papierwol of Sizzlepak en maak van de goodiebags een echt feestje!

Personaliseer jouw goodiebag

Organiseer jij een evenement en wil jij graag goodiebags in de stijl van je evenement meegeven aan de bezoekers? Je kan ervoor kiezen om een aantal goodies mee te geven met het logo van jouw bedrijf of een kortingsvoucher toe te voegen aan de tas.

Wil je het grootser aanpakken? Laat dan tasjes bedrukken met eigen opdruk! Dat kan het logo zijn van het evenement, van jouw bedrijf of een andere bedrukking naar keuze! Wij denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte tasjes? Neem contact met ons op via [email protected].

Heb je naar aanleiding van deze tekst vragen of wil je meer weten over onze producten?  Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons op 0174-638412.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »