Blog

Verhuizen of verbouwen?

Als je gaat verhuizen wil je er voor zorgen dat je spullen worden beschermd en dat het eindresultaat van je nieuwe huis optimaal is. Geen verfvlekken op het nieuwe tapijt of een gebroken vaas na het verhuizen. Maak gebruik van goede materialen om jouw spullen te beschermen! Het assortiment van Youpack bevat allerlei materialen om je huis te beschermen bij het opknappen en bij het vervoeren van je goederen.

Afdekken met een afdekzeil

Afdekzeilen zijn te gebruiken om bijvoorbeeld bouwmaterialen, containers, boten, auto's, zwembaden en daken af te dekken. Ook kunt u deze dekzeilen gebruiken als tijdelijke overkapping of om droog te blijven tijdens festivals.

Lees in dit artikel alles over het assortiment van Youpack.

Druk overal je eigen stempel op

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Maatwerk
  • 0

Of het nu gaat om bedrukte tassen of het bedrukken van brievenbusdozen, personaliseren vergroot de naamsbekendheid van een merk of product.
Youpack bedrukt ook banners waarmee u uw logo en bedrijfsnaam direct kan tonen aan de buitenwereld.

Gemakkelijk verzenden

Post kan op verschillende manier worden verstuurd. Zo wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van pakketpost, maar is brievenbuspost ook een gemakkelijke optie. Het versturen van brievenbuspost is aanmerkelijk goedkoper dan het versturen van pakketpost. Verstuur je regelmatig kleine pakketten, die wellicht gewoon door de brievenbus passen? Bekijk dan eens het aanbod enveloppen bij YouPack en bespaar op verzendkosten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »