• Lorem ipsum

Windreductienet

Windreductienet wordt gebruikt ter bescherming van uw personeel op en rond de steiger. Dit net beschermt u o.a. tegen weersinvloeden.

Artikelcode 100110
€109,95
op voorraad
Ons windreductienet is een sterk gaasweefsel van zeer hoge kwaliteit en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Per rol te bestellen. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Windreductienet
Ons windreductienet is een sterk gaasweefsel van zeer hoge kwaliteit en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Per rol te bestellen.
109,95

Windreductienet

Windreductienet

Windreductienet is gelijk aan een steigernet maar dan met de unieke eigenschap dat het extra bescherming biedt tegen de wind. Windreductienet wordt gebruikt ter bescherming van uw personeel op en rond de steiger. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen weersinvloeden als wind, regen en sneeuw. Hierdoor kunnen u en uw personeel ook onder zwaardere weersomstandigheden gewoon verder werken.

Windreductienetten verbeteren ook de arbeidsomstandigheden op de steiger. Door de grote lichtinval  is overdag geen kunstmatig licht nodig. Aan beide zijkanten en in het midden van het steigergaas zijn versterkingsstroken aangebracht met om de 10cm een knoopsgat.

Windreductienetten bieden we aan in de volgende afmetingen: 50x2,07 meter / 50x2,57 meter / 50x3,07 meter.