• Lorem ipsum

Steigernet

Een steigernet wordt gebruikt ter bescherming van de mensen op en rond de steiger. Wij bieden steigernetten aan in hoge kwaliteit en in diverse afmetingen en kleuren.

Artikelcode 100216
€39,95
op voorraad
Dit steigernet wordt met name toegepast in de steigerbouw. Deze netten zijn van lichte maar goede kwaliteit en snel en makkelijk te bevestigen. Afname per rol Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Steigernet 75 gr/m2
Dit steigernet wordt met name toegepast in de steigerbouw. Deze netten zijn van lichte maar goede kwaliteit en snel en makkelijk te bevestigen. Afname per rol
39,95

Steigernet

Steigernet 75 gr/m2

Een steigernet 75 gr/m² wordt gebruikt aan de buitenzijde van uw steiger. Hiermee wordt voorkomen dat er gereedschap en los puin naar beneden valt, dit ter bescherming van de mensen die zich rondom de steiger bevinden. Door het gebruik van ons steigernet maakt u de werkplek veiliger voor uzelf en uw medewerkers. Daarnaast voorkomt het mede dat medewerkers naar beneden kunnen vallen met alle gevolgen van dien. Let op; het net is hier niet speciaal voor ontwikkeld, hier zijn speciale valnetten voor.

Steigernetten verbeteren ook de arbeidsomstandigheden op de steiger. Door de grote lichtinval van de steigernetten is overdag geen kunstmatig licht nodig. Tevens zijn de netten zo ontwikkeld dat ze een minimale windbelasting hebben. Aan beide zijkanten en in het midden van het steigergaas zijn versterkingsstroken aangebracht met om de 10cm een knoopsgat.

Steigernetten bieden we aan in de volgende afmetingen: 50x2,07 meter / 50x2,57 meter / 50x3,07 meter. 

De steigernetten 75gr/m² zijn net iets lichter als de normale steigernetten van 100gr/m² welke wij ook aanbieden. Hierdoor zijn ze ook voordeliger als onze standaard steigernetten. 

Koop hier uw steigernet 75gr/m²  voor de laagste prijs.