Steigernet 100 gr/m2

Een steigernet 100 gr/m² wordt gebruikt aan de buitenzijde van uw steiger. Hiermee wordt voorkomen dat er gereedschap en los puin naar beneden valt, dit ter bescherming van de mensen die zich rondom de steiger bevinden. Door het gebruik van ons steigernet maakt u de werkplek veiliger voor uzelf en uw medewerkers. Het voorkomt mede dat medewerkers naar beneden kunnen vallen met alle gevolgen van dien. Let op; het net is hier niet speciaal voor ontwikkeld, hier zijn speciale valnetten voor.

Steigernetten verbeteren ook de arbeidsomstandigheden op de steiger. Door de grote lichtinval van de steigernetten is overdag geen kunstmatig licht nodig. Tevens zijn de netten zo ontwikkeld dat ze een minimale windbelasting hebben. Aan beide zijkanten en in het midden van het steigergaas zijn versterkingsstroken aangebracht met om de 10cm een knoopsgat.

Steigernetten bieden we aan in de volgende afmetingen: 50x2,07 meter / 50x2,57 meter / 50x3,07 meter. Steigergaas kunnen wij aanbieden in verschillende kleuren. 

Koop hier uw steigernet 100 gr/m²  voor de laagste prijs. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »