Steigernetten, windreductienetten en aanhangwagennetten!

Netten

Netten zijn om meerdere redenen erg belangrijk, bijvoorbeeld voor het vastzetten van lading of het beschermen van uzelf en uw medewerkers op en rond de steigers. Daarnaast zijn ze in sommige gevallen zelfs verplicht. Zo is het volgens de Nederlands wetgeving verplicht om een lading veilig te vervoeren. Dit kan gemakkelijk en voordelig met één van onze aanhangwagennetten! Behalve aanhangwagennetten bieden we ook steigernetten en windreductienetten aan. 

Steigernetten

Steigernetten worden gebruikt aan de buitenzijde van uw steiger ter bescherming van de mensen op, rond en onder de steiger. Daarnaast verbeteren de steigernetten ook de arbeidsomstandigheden op de steiger. Ze hebben een grote lichtinval waardoor overdag geen kunstmatig licht nodig is. Daarnaast zijn ze zo ontworpen dat ze een minimale windbelasting hebben.

Steigernet bieden wij aan in diverse kleuren en in de volgende afmetingen:
- 2,07x50 meter
- 2,57x50 meter
- 3,07x50 meter

Windreductienetten

Windreductienetten zijn de 'normale' steigernetten maar beschikken over de unieke eigenschap dat ze 90% wind reducerend zijn. Ze beschermen u en uw medewerkers op en rond de steiger tegen zware weersomstandigheden als wind en regen. 

Aanhangwagennetten

Onze aanhangwagennetten zijn ideaal voor het veilig transporteren van uw goederen. Voor zowel grotere als kleinere transporten kunnen wij u dit aanbieden. Wij bieden netten aan vanaf 1.90 x 1.15 meter tot 3.00 x 4.00 meter. 

Wilt u meer informatie over een product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!  

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »