• Lorem ipsum

Krimpfolie

Krimpfolie past zich aan aan elk voorwerp. Hierdoor biedt het optimale bescherming. Kwaliteit 300 micron. Diverse afmetingen beschikbaar. Prijs per rol.

€150,00€140,00
op voorraad
Krimpfolie wordt gebruikt in de bouwsector en bevestigd aan steigers. Door de folie te verhitten past deze zich aan het object aan. Per rol te bestellen in meerdere afmetingen. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Krimpfolie
Krimpfolie wordt gebruikt in de bouwsector en bevestigd aan steigers. Door de folie te verhitten past deze zich aan het object aan. Per rol te bestellen in meerdere afmetingen.
150,00140,00

Krimpfolie

Krimpfolie per rol

Krimpfolie wordt gebruikt in vele soorten bouwwerkvelden. Het doel hiervan is om bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf tijdens de werkzaamheden. De krimpfolie wordt aan uw steiger geseald om deze te beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. Daarnaast heeft krimpfolie de unieke eigenschap dat het zich kan omvormen en aanpassen aan elk object, of het nu gaat om steigers, boten of zelfs hele gebouwen. Hierdoor is het de beste bescherming voor alle producten en projecten. Het is een populair en veel gebruikt product in diverse werkvelden.

Andere kleuren / kwaliteiten / afmetingen op aanvraag.

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!