• Lorem ipsum

Krimpfolie brandvertragend

Krimpfolie NVO is van hoge kwaliteit en heeft daarnaast ook nog een brandvertragende werking. Krimpfolie past zich aan aan elk voorwerp. Diverse afmetingen beschikbaar. Prijs per rol.

Geen producten gevonden...

Krimpfolie brandvertragend

Krimpfolie nvo 

Krimpfolie brandvertragend heeft de unieke eigenschap dat het een brandvertragende werking heeft. Deze folie is in verschillende varianten verkrijgbaar waaronder de brandvertragende variant, welke voldoet aan de daarvoor gestelde norm. Deze folie heeft als kenmerk NVO wat staat voor niet vlam-onderhoudend, deze krimpfolie voldoet ook aan de daarvoor gestelde din norm. Indien nodig kunnen wij hier ook een certificaat voor beschikbaar stellen.    

Krimpfolie steiger

Ook wel shrink film genoemd, wordt gebruikt in velerlei soorten bouwwerkvelden. Het doel hiervan is om bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf tijdens de werkzaamheden. De krimpfolie wordt aan uw steiger geseald om deze te beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. Daarnaast heeft krimpfolie de unieke eigenschap dat het zich kan omvormen en aanpassen aan elk object, of het nu gaat om steigers, steigerkappen of zelfs hele gebouwen. Hierdoor is het de beste bescherming voor alle producten en projecten. Het is een populair en veel gebruikt product in diverse werkvelden.

Andere kleuren / kwaliteiten / afmetingen op aanvraag.

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!