• Lorem ipsum

Beschermingsmateriaal

Beschermingsmateriaal omvat eigenlijk alle materialen die ter bescherming dienen. Dit is erg divers en kan variëren van noppenfolie om breekbare goederen te beschermen tot stucloper om de vloer te beschermen tijdens een verbouwing. 

Hier vindt u alle producten die u nodig heeft om de ideale situatie te creëren om in te werken, klussen en hobbyen. Of het nu gaat om uw veiligheid op de steiger of gewoon in uw eigen huis, wij bieden de spullen die u nodig heeft. 

Zo kunt u bijvoorbeeld uw kostbare vloer beschermen met behulp van onze stucloop.
Of bescherm uzelf en uw collega's op de steiger met behulp van onze persoonlijke beschermingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld helmen en handschoenen.   

Beschermingsmiddelen

Behalve beschermingsmiddelen in huis bieden we ook vele beschermingsmaterialen aan voor op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan foam bescherming om kwetsbare producten te beschermen maar ook goede kwaliteit karton voor de e-commerce verpakkingen. Op zoek naar een verpakking of beschermingsmateriaal voor uw product, wij helpen u graag. Staat uw oplossing er niet tussen, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

Wilt u meer informatie over een product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij helpen u graag!