• Lorem ipsum

Bent u op zoek naar bedrukte tassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een bedrukte tas ziet er niet alleen professionele uit maar zorgt ook voor meer naamsbekendheid. Wilt u in het oog van de consument springen? Een papieren tas met logo of tekst van uw bedrijf is dat mogelijk. Een bedrukte papieren tas helpt reclame maken. Zeker voor winkeliers komt uw logo in het dagelijkse straatbeeld en zorgt de papieren tas voor een marketing tool. Papieren tassen zijn onmisbaar sinds dat plastic tassen niet meer gratis weg gegeven mogen worden. Ze zijn in dat opzicht een stuk milieu vriendelijker. 

De papieren tassen van YouPack zijn in verschillende maten, modellen, kwaliteiten en in diverse kleuren te laten bedrukken. Kleinere aantallen zijn mogelijk. Ook bedrukken wij plastic tassen en big shoppers. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van bedrukte tassen? Twijfel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan via info@youpack.nl of bel ons voor meer informatie op 0174-638412. Wij helpen u graag met bedrukte tassen!