Bouwhek zeil 

Bevestig een bouwhek zeil aan een (bouw) hek om een terrein af te schermen. Met onze hekwerk zeilen onttrekt u uw terrein volledig aan het zicht. Deze zeilen komen vaak voor bij werkplaatsen maar ook bij festivals of de grotere feesten. De zeilen zijn gemakkelijk aan bouwhekken te bevestigen met behulp van kabelbinders (ty-reps) en/of carrosserie rubbers. Deze kunnen heel simpel door de aluminium ringen in de zoom van het zeil worden geplaatst en hierdoor aan het hek bevestigd. De aluminium ringen zijn om de 50 cm bevestigd.
 
Bouwhek zeilen kunnen wij aanbieden in verschillende varianten. Denk hierbij aan het gewicht en de kwaliteit van het zeil maar ook aan specifieke eigenschappen zoals NVO, brandvertragende eigenschap. 

Voor een bouwhek zeil bent u bij YouPack aan het juiste adres!

Bouwhek afmeting 

Onze hekwerk zeilen passen perfect op het standaard (bouw) hek. De standaard hekken hebben een afmeting van 1,76x3,41 meter, in deze afmeting bieden wij zeilen aan in 4 kleuren en ook in brandvertragende kwaliteit. Voor de kleinere (bouw) hekken bieden wij zeilen aan in de afmeting 3,38x1,74 meter. 

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!  

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »