• Lorem ipsum

Afdekzeil brandvertragend

Deze hoge kwaliteit dekkleden, zijn eenvoudig aan te brengen op al uw materialen. Wilt u weinig geld kwijt en toch een goed afdekzeil? Kies dan voor onze dekkleden!

Artikelcode 100155
€18,00
op voorraad
Afdekzeilen van zware NVO kwaliteit waardoor het een vlamvertragende werking heeft. Eenvoudig aan te brengen op uw materialen en ideaal om uw producten mee af te dekken. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Afdekzeil brandvertragend
Afdekzeilen van zware NVO kwaliteit waardoor het een vlamvertragende werking heeft. Eenvoudig aan te brengen op uw materialen en ideaal om uw producten mee af te dekken.
18,00

Afdekzeil brandvertragend

Dekkleed NVO

Dit hoge kwaliteit afdekzeil is eenvoudig aan te brengen op al uw materialen. Deze dekzeilen hebben de eigenschap dat deze brandvertragend zijn. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden voor het afdekken van bouwmaterialen, containers, boten, auto's, zwembaden, daken en dekhout. U kunt uw materiaal hier gemakkelijk en veilig mee afdekken. 

Deze afdekzeilen hebben de unieke eigenschap dat ze brandvertragend zijn. Ze voldoen aan de daarvoor gestelde normen en bieden net dat beetje extra bescherming om uw goederen optimaal te beschermen. 

Wilt u weinig betalen en toch een goed afdekzeil? Kies dan voor onze dekkleden!

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@youpack.nl. Wij helpen u graag!