Alle afdekzeilen per stuk te koop!Hier vindt u alle afdekzeilen en dekkleden die u nodig heeft tijdens het klussen, bouwen of het beschermen van materialen. Ook kunnen de dekzeilen gebruiken worden als tijdelijke overkapping in uw tuin. Wij bieden alle afmetingen afdekzeilen aan tegen de laagste prijs. Goedkope afdekzeilen.

Ook hebben wij bouwhek zeilen in ons assortiment waarmee u uw bouwplaats kunt beschermen en afschermen. Daarnaast kunnen deze zeilen gebruikt worden bij evenementen. Dit zijn zeilen die gemaakt zijn om te bevestigen aan de standaard (bouw) hekken.  
 

Afdekzeilen goede kwaliteit

Onze hoge kwaliteit afdekzeilen zijn eenvoudig aan te brengen op al uw materialen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden voor het afdekken van bouwmaterialen, containers, boten, auto's, zwembaden, daken en hout. Ook te gebruiken als tijdelijke partytent of om droog te blijven tijdens festivals. U kunt uw materiaal gemakkelijk en veilig met deze dekzeilen afdekken.

Wilt u niet te veel betalen en toch een goed afdekzeil aanschaffen? Kies dan voor onze zeilen!


Dekkleden brandvertragend

Deze afdekzeilen hebben de eigenschap dat ze brandvertragend zijn en ze voldoen aan de daarvoor gestelde norm. Mede hierdoor bieden deze dekzeilen net dat beetje extra bescherming voor uw goederen en materialen. 


Hek zeilen
Bouwhek zeilen worden gebruikt voor het beschermen van een bouwplaats tegen stof en vuil maar functioneert ook als afscherming van uw bouwplaats. Het is namelijk niet mogelijk om door de zeilen heen kijken. Deze zeilen worden daarom ook vaak gebruikt op evenementen. Door het standaard formaat van 1.76x3.41 meter zijn deze zeilen geschikt voor evenementen- en bouw- hekken. Bestel hier!

Alle zeilen zijn bij ons per stuk te koop!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »